Palvelut

Taksiliikenne ja koulukyydit

Taksiliikenteessä on merkittävää kehittämispotentiaalia niin yritysten kuin julkishallinnonkin näkökulmasta. Kunnat tavoittelevat kustannussäästöjä tilaamastaan liikenteestä ja matkustajat toivovat laadukkaampia palveluita niin koulukyydeissä, kuin perinteisessä taksiliikenteessä.

Jos etsit taksiliikenteen, sote-kuljetusten tai koulukuljetusten kehittämiseen tai kilpailuttamiseen apuja, olet tullut oikeaan paikkaan.

Koulukyydit sekä vanhus- ja vammaiskuljetukset vievät yhä suuremman potin kuntien kuljetusten kokonaisbudjetista. Pelikenttä hieman muuttuu, kun jatkossa uudet hyvinvointialueet vastaavat sote-kuljetusten järjestämisestä. Julkisella rahalla maksettavia kuljetuksia kehittämällä voidaan parantaa käyttäjäkokemusta sekä säästää kustannuksissa merkittävästi.

Movilin taksimaailman palvelut voidaan jakaa kolmeen kategoriaan:

Sote-kuljetukset

Nykyisellään vanhus- ja vammaiskuljetusten kustannustehokkuudessa on paljon kehitettävää. Kuljetusyritykset ovat kyllä valittu kilpailuttamalla, mutta muilta osin kehittämisvaraa on paikoin merkittävästikin. Tästä esimerkkinä lain mahdollistama kuljetusten yhdistely, jota tehdään luvattoman vähän, yleensä sopivien järjestelmien tai kannustimien puuttuessa.

Olipa kyse liikenteen järjestelmistä, toimintatapojen kehittämisestä tai kilpailutuksiin liittyvistä kysymyksistä, Movili on oikea kumppani kehittämään sote-kuljetuksia.

Taksiliikenne

Taksimarkkina on avautunut vuonna 2018, mutta tilaajien ja yritysten käytännöissä on edelleen paljon jäänteitä suljetun markkinan ajalta. Nämä eivät välttämättä palvele asiakasta tai tilaajaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Movili auttaa erilaisissa taksiliikenteeseen ja sen tilaamiseen liittyvissä hankkeissa.

Koulukyydit

Yhdistäminen avoimeen joukkoliikenteeseen sekä teknologian hyödyntäminen kuljetusten suunnittelussa, kyytien välittämisessä ja seurannassa ovat jo tätä päivää. Lisäksi suljettujakin koulukuljetuksia voidaan toteuttaa useilla erilaisilla malleilla. Movili tuntee erilaiset koulukyytien järjestämistavat ja auttaa mm. koulukyytien kehittämisessä ja kilpailuttamisessa. 

Movili taksiliikenteen konsultointi
Movili tarjoaa taksikuljetuksiin liittyvää konsultointia

Ota yhteyttä

Jätä viestisi yhteydenottolomakkeen kautta. Lomake oikeasti toimii. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Movili Vili Lehtinen
Vili Lehtinen

Liikenteen asiantuntija, toimitusjohtaja

Puh. +358 45 176 4054

Email: vili@movili.fi

Ota yhteyttä